Budgetvenlig sommerfest: Lej højtalere, anlæg og andet udstyr

Sommer er lig med gode fester i haven. Vi guider dig til at holde en fantastisk sommerfest i haven, uden det tømmer bankkontoen. For om du skal fejre din fødselsdag, en god ven eller bare fordi, kan du holde en fest for ganske lidt uden at gå på kompromis med hygge og lyd. 

Midsommer, studenterfester, fødselsdage, bare fordi. Sommerens kommen betyder fest og glade dage. Er det din have, der står for skud til den næste fest, behøver du ikke få ondt i maven over udgifterne. For med vores tips til leje af højtalere og andet udstyr, kan du få masser af sommerhygge og skabe de bedste rammer for en budgetvenlig sommerfest, hvor der ikke mangler noget.

 

Lej højtalere og giv gæsterne god lyd hele aftenen og natten

Der er ikke noget så dejligt som at sætte en god playliste på, der kan køre i baggrunden under maden og skrues op for, når der skal være lidt mere fest. Men en playliste bliver bare lidt bedre, når lyden rent faktisk også er god.

Det behøver ikke koste dig flere tusinde kroner i nye højtalere. Lej højtalere og lej anlæg i stedet for og få professionel lyd hele aftenen til ingen penge. Om der skal være gang i den senere på aftenen, eller du bare gerne vil have rolig og hyggelig stemning, gør det en kæmpe forskel for stemningen, at lyden er god.

Vi ved godt, at vi er farvede, fordi vi tilbyder at leje højtalere og at leje anlæg, men når det er sagt, elsker vi jo alle god lyd til en fest.

Er det første gang, at du kaster dig ud i lej højtalere og lej anlæg? Så sætter vi dig ind i lidt forskellige muligheder herunder:

  • Skal du holde en lille sommerfest? Så lej højtalere og lej anlæg, der er i stand til at sikre god lyd ved fester på op til 40 personer. Vi har et anlæg op til 40 personer her, der består af 2 højtalere med stativer og kabler, der yder op til 500 Watt RMS.
  • Skal der være mere gang i den, og er der en del mennesker? Så kan du leje et anlæg til 80 personer her. Det lejede anlæg yder 1200 Watt RMS og har indbyggede forstærkere.
  • Skal der være stor teltfest i haven, kan du leje anlæg og højtalere til festen med 100-125 personer. Det er lidt anderledes end de ovenstående, da pakken består af to toppe, to subwoofere og mellemstænger samt kabler. Lej anlægget her og der er garanteret en god sommerfest!
  • Vi holder os ikke kun til det, da vi også har: lej anlæg til 150 personer, lej anlæg til 225 personer og endeligt lej anlæg til 350 personer.

 

Leje af højtalere og leje af anlæg starter fra kun 499 kroner. Det er ret billigt sluppet med tanke på, at vi kun tilbyder udstyr til ”lej anlæg” og ”lej højtalere” af professionel kvalitet. Altså er det udstyr til flere tusinde kroner, som du får muligheden for at spille musik fra til din fest til en brøkdel af prisen.

 

Lej anlæg og højtalere og få hjælp til det tekniske

Kan du godt lide ideen om ”lej højtalere” og ”lej anlæg”, men er du lidt betænkelig ved det tekniske – og om du har tiden til det? Generelt for vores lejede anlæg og lejede højtalere er, at det er nemme og enkle systemer, der ikke tager lang tid i opsætning.

Ved lej anlæg og lej højtalere tilbyder vi også at levere til kantsten for 499,50 kroner eller levering, opsætning, nedtagning og afhentning for kun 1799 kroner. Så skal du ikke tænke på noget som helst, da vi ikke kører, før anlægget virker og henter det hele igen, når sommerfesten er slut.

 

Lej lyskæder til træerne

De varme sommeraftener er noget helt særligt. Det er længe lyst, gløden er gylden, og når mørket endeligt kommer snigende, er der ikke noget så hyggeligt som at sidde udenfor i lampernes skær med musikken, der spiller dæmpet på de lejede højtalere.

Lyset er et magisk og nødvendigt element til en sommerfest, da det giver lyst til at blive siddende udenfor, selv når duggen falder, og det bliver lidt køligt. Har du ikke træer, kan du også bruge buske, stakit eller andet, der har en lille smule højde.

Gå gerne efter lyskæder, der er gode i længden, da det giver en god effekt at kunne trække dem i flere baner.

Det er meget billigere at leje frem for at købe gode og professionelle lyskæder, der tåler udendørs brug. Der skal mange fester til for, at det kan betale sig at købe dem – og de kan lejes for ganske få hundrede kroner.

Husk endeligt også gerne nogle lanterner med levende lys, da det bidrager ekstra til hyggen.

 

Tæpper og puder i massevis

En sommerfest skal gerne vare længe og være så hyggelig, at man ikke har lyst til at tage hjem igen. Der er sjældent tropenætter i Danmark, så hav gerne tæpper til at ligge rundt om på havestolene og bænkene, så du og dine gæster kan holde varmen om aftenen.

Har du et bålfad eller en lille kuglegrill, kan du lave et fint lille bål, som gæsterne kan bruge til at hygge sig omkring.

Har du ikke tæpper til 20 gæster, kan du bede dem om at tage et med eller gå ned i nærmeste genbrugsforretning. Her kan du få tæpper i god stand for ingen penge.

 

Indret en pavillon som loungeområde

Den gode sommerfest er ikke kun lig med høj musik ud af lejede højtalere. For der er ikke noget bedre end små hyggekroge rundt omkring, hvor gæsterne kan fortrække sig til og have gode og dybe samtaler med hinanden. Det er også fantastisk, til hvis der skulle komme regn, og du ikke holder festen i et telt.

Find en pavillon i byggemarkedet til under 100 kroner og lav den om til et loungeområde med tæpper og puder på græsset, havemøbler og lanterner. Lej et anlæg til at have stående der også til at spille dæmpet og hyggeligt musik. Det vil være noget, gæsterne husker, og som får dem til at blive lidt længere.

 

En sommerfest med god musik og masser af hygge behøver ikke være dyr

Er du ude i god tid og planlægger du din fest godt, kan du sagtens få stablet sommerens bedste fest på benene for ganske få tusinde kroner. Når lej anlæg, lej højtalere og lyskæder ikke koster det store, rækker pengene langt.

Det er heller ikke nogen skam at invitere til sammenskudsgilde, hvor gæsterne har tilbehør til maden med og supplerer med drikkevarer. Det vil der være stor forståelse for, ligesom det giver en anden dynamik og stemning, når gæsterne selv bidrager til at skabe de bedste mulige rammer for en god fest.

I bund og grund handler det jo blot om at ses og have en hyggelig aften sammen – og her betyder det ikke noget, om du har købt alt ind fra nyt eller vælger at leje højtalere, leje anlæg og beder gæsterne om at lave en lækker salat eller bage noget godt brød.

Du kan leje højtalere, leje anlæg og meget andet udstyr til sommerfesten hos os. Vi har gode priser, god service og går rigtig langt for at sikre, at du får en god og billig fest med noget af det bedste udstyr på markedet.

Så går du og overvejer lej anlæg og lej højtalere kraftigt? Så tjek gerne vores højtalere og anlæg ud her.

 

 

Lej højtalere i københavn